Til hovedinnhold

Lysrør blir forbudt og utfases i 2023

EU har vedtatt utfasing av de vanligste lysrørene som finnes hos norske bedrifter. Lysrør og kompakt lysrør blir forbudt i EU/EØS fra 1. september 2023 fordi de inneholderkvikksølv og har et høyt energiforbruk.

Det anbefales derfor at alle bedrifter starterplanleggingen av overgang til armaturer som er utviklet for dagens teknologi og som er mest mulig energieffektive.

LED belysning

  • Lang levetid
  • Bruker lite energi
  • Nedbetales ila kort tid
  • Smartstyring for større besparelser

Hvordan vet jeg om mine lysrør fases ut?

Har dere ikke LED belysning kan du være ganske sikker på at dine lysrør blir forbrudt fra høsten 2023, men fortvil ikke. Tar du kontakt med oss så kommer vi innom dere for en gratisbefaring. Da kan vi sette opp et godt tilbud for dere og gå gjennom ulike alternativer.

Med under 1 år igjen til forbudet tiltrer så anbefaler vi at dere starter planleggingen av utfasingen. Vi bistår dere med god veiledning og installasjon av høy kvalitet.

Derfor burde du bytte til LED

Med et økende fokus på å redusere energiforbruket til et bygg, så anbefaler vi alle kundene våre å bytte ut belysningen til LED belysning. For det første så bruker en LED-lyskildemye mindre energi.

Står lyset på 10-12 timer om dagen vil det bety store besparelser for din bedrift. Et av de beste argumentene for å gå over til LED er den lange holdbarheten til disse lyskildene.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss

Hvilke løsninger tilbyr vi?

Vi har et stort utvalg av produkter fra kjente leverandører. Hvilke løsninger og produkter som passer best for din bedrift avhenger av deres behov. Ønsker dere det som er rimeligst eller kanskje lyskildene med lengst levetid? Sammen med våre eksperter hjelper vi deg medmed å finne belysning som passer best for ditt bygg. Vi kan hjelpe:

  • Industribygg

  • Offentlige bygg

  • Lagerbygg eller varehus

  • Lokale butikker

  • Uteområder

Hvorfor velge oss som din leverandør?

Vi har en dyp forankring til vårt kjerneområde, og har de siste 20 årene bistått det lokale næringslivet med alt innenfor elektro. EL TEAM NORD har tatt vare på sine næringskunder ved å levere personlig service og høy kvalitet på installasjoner. Når du tar kontakt med oss skal du oppleve at vi responderer raskt og du blir prioritert. Vi er en elektriker du kan stole på!

Vi ser frem til å høre fra dere!

Kontakt oss