Til hovedinnhold

Nytt navn, samme verdier: Sinus Bodø – høy kvalitet og flere muligheter

I en spennende utvikling for elektrobransjen i Nordland, har El Team Nord nylig skiftet navn til Sinus Bodø etter å ha blitt en del av Sinus-gruppen i Nordland.

Denne endringen markerer ikke bare en ny æra for selskapet, men også en forsterkning av de verdiene og den kvaliteten som El Team Nord alltid har stått for. Sinus Bodø vil fortsette å levere tjenester med den samme høye kvaliteten som kundene kjenner fra El Team Nord.

Faglig styrke og kvalitet i fokus

Det er en kontinuitet i selskapets faglige dyktighet, noe som betyr at kundene fortsatt kan forvente profesjonelle tjenester innenfor alle kategorier av elektroarbeid, både på land og til sjøs.

Styrket gjennom industriell eier

Sinus-gruppen er allerede kjent som en betydelig aktør i Nordland, som inkluderer Sinus Brønnøysund, Sinus Mosjøen, Sinus Nesna, og Sinus Sandnessjøen. Med Sinus Bodø som nyeste medlem av gruppen, styrker dette Sinusgruppens posisjon ytterligere, noe som gir økt kapasitet og ressurser.

Daglig leder i Sinus Bodø, Ida Magnussen, uttrykker stor entusiasme for fremtiden: "Vi ser veldig positivt på de mulighetene som ligger i at vi er blitt en del av Sinusgruppen. Det betyr at vi kan tilby enda bedre tjenester til våre kunder, samtidig som vi gir våre ansatte flere utviklingsmuligheter."

Flere muligheter for kunder og samarbeidspartnere

For kunder og samarbeidspartnere betyr denne overgangen flere fordeler. Med en større organisasjon i ryggen, kan Sinus Bodø tilby et bredere spekter av tjenester og løsninger. Dette inkluderer tilgang til et nettverk av fagfolk og ressurser som kan mobiliseres raskt for større prosjekter eller spesialiserte oppdrag.

Styreleder i Sinus Bodø, Morten Guttormsen, understreker at selskapet har klare vekstambisjoner i Bodø: "For oss har det vært viktig å få fotfeste innenfor det viktigste markedet i Nordland, og det er i Bodø. Vi ønsker å vokse og ser fram til å samarbeide tett med både eksisterende og nye kunder."

Klare for et nytt kapittel

Med navnebyttet til Sinus Bodø og overgangen til TGM Group, fortsetter selskapet sin reise med samme sterke faglige fundament, men nå med enda flere ressurser og muligheter. Kunder og samarbeidspartnere kan forvente høy kvalitet og pålitelighet, samtidig som de får tilgang til et bredere spekter av tjenester og en organisasjon med ambisjoner om vekst og utvikling.

Vi ser frem til å fortsette å betjene våre kunder med samme engasjement og kvalitet som alltid, nå under navnet Sinus Bodø. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere ser vi frem til å skape en lysere fremtid for elektrobransjen i Nordland.