Til hovedinnhold

Artikler fra EL TEAM NORD

EL TEAM NORD jobber med prosjektering, installasjon og grønn teknologi ut mot proff- og privatmarkedet i Bodø og omegn. Vi er med i ulike type prosjekter hvor vi benytter ny teknologi og smarte løsninger.

Den smarte løsningen som gir økte verdier

Hvis du vil øke verdien på et borettslag eller sameie, finnes det ett, genialt grep. Installering av et smart ladeanlegg for elbiler. EL TEAM NORD er en av de største aktørene i Bodø når det gjelder å prosjektere og sette opp ladetorg. Hittil har de levert 70 anlegg til en samlet verdi på rundt 12 millioner kroner.

Elektrisk stemning hos EL TEAM NORD

Men en full ordrebok i 2023 og godt inn i 2024 ser vi frem til masse spennende prosjekter. Flinke medarbeidere og en strømlinjeformet prosjektledelse har skapt vår suksess. Les mer om noen av våre kommende prosjekter.

Slik skaper du verdifulle boliger

Med bistand fra EL TEAM NORD har Steinhaugmyra borettslag sikret seg enda mer fornøyde medlemmer og økt verdien på leilighetene. Les mer om hva vi har bidratt med og hvorfor du burde vurdere oss som din elektropartner.

Slik skaper du et harmonisk hjem

Rett valg og plassering av lys vil forvandle boligen din. Hos oss finner du fagfolkene som også gir deg oppdaterte råd og anbefalinger. Les artikkelen for inspirasjon og gode løsninger.

Er med på å skape et moderne Bodø

Når det ikoniske hotellet blir til moderne leiligheter, er det EL TEAM NORD som sørger for at det blir lys og varme. Vi er stolte av å være med på å skape noe helt unikt i sentrum av Bodø. Les om hvordan vi brukte vår kompetanse inn i dette fantastiske prosjektet.

Satser friskt med nytt navn

De feirer 20-års jubileum og benytter anledningen til å bytte navn. Nå blir Ovesen Elektriske til El Team Nord AS. Navnebyttet marker et nytt kapittel hvor vi skal styrke vår posisjon som en solid elektroentreprenør i Bodø og omegn.