Til hovedinnhold

Våre leverandører av belysning

Vi har et stort utvalg av belysning som blir levert av utvalgte leverandører. Produktene holder høy kvalitet og har ulike stiltyper, så du kan være sikker på at du finner noe som kan passe i ditt hjem. Se gjerne gjennom de nyeste katalogene.

Er du litt usikker på hva slags lamper du skal velge eller hvilken stil som passer best inn hos deg? Snakk med en av våre fagfolk, så hjelper vi deg med prosessen og sørger for at det blir et bra resultat.

Lyslist integrert i taknisje rundt hele stua og spisestua. Foto

Leverandører

  • SG Armaturen
  • Lyskomponenter
  • Nordesign
  • Norlys
  • Lampekonsulenten
  • Aneta Lighting

SG Armaturen

SG Armaturen har et stort utvalg av de ulike type belysningene. Hovedtyngden til produktene er rettet mot et moderne og stilrent uttrykk. Produktene passer best i funkishus, urbanhus, moderne boliger og nyere hytter.

SE KATALOG TIL SG ARMATUREN

Lyskomponenter

Lyskomponenter har bygget opp et produktutvalg med unikt design som passer godt inn i moderne hus, funkishus, urbanhus og nyere hytter. Her finner du definitivt noe du vil like. Se gjerne litt i brosjyren og ta kontakt med oss for priser og veiledning.

SE KATALOG TIL LYSKOMPONENTER

Nordesign

Nordesign sitt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Deres produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom.

SE KATALOG TIL NORDESIGN

Norlys

Norlys er en norsk leverandør som tilbyr et stort utvalg av utebelysning. De er kjent for klassiske og tidløse lampemodeller. Norlys leveres utelamper av høy kvalitet, med slitesterke materialer, som aluminium og polykarbonat.

SE KATALOG TIL NORLYS

Lampekonsulenten

Lampekonsulentens design kjennetegnes med enkle former inspirert av moderne interiør der belysning er en viktig del av helhetsinntrykket. De enkelte innendørs modeller fremstår med sin egen unike identitet, rettet mot menneskers forskjellige smak.

Aneta Lighting

Aneta Lighting har lenge vært blant de markedsledende aktører innen kategorien dekorativ hjemmebelysning til møbel-, byggevare- og faghandelsforhandlere i Skandinavia.

SE KATALOG TIL ANETA LIGHTING

LED stripe under kjøkkenbenken som lyser over vasken og benk. Foto
Belysning fra SG Armaturen installert på et mørkt bad, moderne bad. Foto.
Foto: SG Armaturen