Til hovedinnhold

El Team Nord - Din lokale elektriker i Bodø

Hvis du leter etter en pålitelig og erfaren elektriker i Bodø, trenger du ikke å lete lenger enn El Team Nord. Vi er et lokalt drevet elektrikerfirma som har betjent Bodø og omegn i mange år, og vi har et rykte for å levere kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser.

Våre erfarne elektrikere har god kompetanse innen det meste, og vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av elektrikertjenester. Uansett om du trenger elektrisk installasjon, reparasjon eller vedlikehold, kan du stole på at vi har ekspertisen og erfaringen som trengs for å fullføre jobben på en sikker og effektiv måte.

Funkishus opplyst av ledstriper. Foto

Våre tjenester

  • Smarthus
  • Elbil lader
  • Sikringsskap
  • Belysning
  • Elsjekk
  • Alt av småelektrisk
  • Rehabilitering og nybygg

Din lokale elektriker i Bodø

Som en lokal elektriker i Bodø, er det viktig for oss å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi er opptatt av å levere en personlig og profesjonell service, og vi vil alltid jobbe for å sikre at du er fornøyd med arbeidet vi utfører. Vi er stolte av å ha mange fornøyde kunder i Bodø, og vi håper å kunne legge deg til denne listen.

Når du velger El Team Nord som din elektriker i Bodø, kan du stole på at du får en pålitelig og effektiv service til en konkurransedyktig pris. Vi vil alltid gi deg en gratis konsultasjon og tilbud før vi utfører noen jobb, og vi vil alltid holde deg oppdatert på fremdriften av arbeidet.

Så hvis du trenger en elektriker i Bodø, trenger du ikke å lete lenger enn El Team Nord. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester eller for å be om en gratis konsultasjon og tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine elektriske behov.

EL-PROFFEN-elektriker skrur i et sikringsskap. Foto.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Kontakt oss