Send oss en forespørsel

Boligmappa.no

Boligens servicehefte på nett

Boligmappa.no er resultatet av et felles bransjeløft for å forbedre boligeieres tilgang til viktig boligdokumentasjon. Boligmappa.no kan motta dokumentasjon direkte fra kvalifiserte håndverkere. Det gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi.

Boligmappa.no følger boligen over tid og er tilgjengelig for dem som står registrert som eier. Det sikrer vi ved bruk av BankID. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra den boligen du flytter fra, mens du overtar Boligmappa til den boligen du flytter til. Overføringen skjer automatisk gjennom synkronisering med Tinglysningsregisteret. På denne måten har du og fremtidige eiere viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig – en stor fordel i dag og den dagen du skal selge. For har du full kontroll over servicehistorikken til boligen din, gir du en trygghet både til deg selv - og til en eventuell boligkjøper. Det kan øke boligens verdi.

Boligmappa.no

Vi bruker Boligmappa til å dokumentere arbeidet vi gjør ute hos kunder. Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett, og her blir dokumentasjonen lagret digitalt i boligens levetid. Eier du en bolig er denne faktisk allerede registrert! Sjekk selv ved å logge deg inn på www.boligmappa.no.

 

Er du som kunde fornøyde med at dokumentasjon og papirer blir lagret på ett sikkert sted, slik at du slipper å tenke på det selv? 🙂

Kostnadsfritt, trygt og uten reklame.

Kostnadsfritt, trygt og uten reklame.

Bilde-3-Boligmappa-på-Facebook Bilde-2-Boligmappa-på-Facebook Bilde 1 Boligmappa på Facebook