Til hovedinnhold

3 ulike løsninger for ditt kjøkken

Du trenger god belysning på benken når det skal lages mat. Sørg for en lyskilde som gir godt med lys - uten å blende. I tillegg til godt arbeidslys på benken, er det viktig med generell og god belysning på kjøkkenet.

_______________________________

1. LED-striper og designdownlights

Dette moderne kjøkkenet består av mørke, matte overflater med eik og messing som kontrastelementer. Her var det viktig å tenke på hvordan man best kunne fremheve de fine materialene og samtidig skape en funksjonell belysning.

Det ble valgt en dekorativ downlight for å få frem detaljelementene som brukes på kjøkkenet. LED-striper ble satt inn over kjøkkenbenken som arbeidslys. For å skape en svevende effekt og samtidig kaste lys over tregulvet har vi lagt inn en LED-stripe i sokkelen på kjøkkeninnredningen.

2. Designline skinnesystem 230V

Ved å velge en skinneløsning, står en mer fritt til å endre og justere belysningen etter behov. På dette kjøkkenet er det valgt et Designline skinnesytem medsorte Vip-pendler og Tube LED-spotter.

I tak og inni øverste hylle er det montert sorte Cup designdownlights.

3. Arcano skinnesystem 48V

Arcano er et modulbasert 48V skinnesystem av høy kvalitet. I skinnene kan det monteres forskjellige lysenheter; spotter, lineære lysmoduler og pendelarmaturer. Belysningen kan plasseres hvor som helst på skinnen og klikkes enkelt på plass.

Skinnene kan monteres innfelt, utenpåliggende eller pendlet. I dette kjøkkenet har eierne valgt en innfelt løsning i spilehimlingen: